Hero Mobile Asset Hero Tablet Asset
Kasko osiguranje vozila

Zaštiti vozilo od sudara, krađe i prirodnih katastrofa

Hero Left Asset Hero Right Asset

Zašto trebaš imati
Kasko osiguranje vozila?

Kasko osiguranje pokriva štetu na tvom vozilu u različitim situacijama. Ako imaš malu ogrebotinu, razbijeno staklo ili ti netko ukrade stvari iz vozila, kasko osiguranje ti pokriva troškove popravka.

Čak i ako si kriv za sudar, mi ćemo pokriti troškove popravka tvog vozila. Ako nemaš Kasko osiguranje, ti ćeš morati pokriti troškove svih oštećenja na vozilu oštećenom u sudaru.

Kasko s franšizom

Kako izgleda sudjelovanje u šteti?

Odabereš iznos franšize

Ako doživiš nezgodu, pokrivaš samo iznos sa kojim želiš sudjelovati. Također, veća franšiza smanjuje iznos premije. Ako odabereš veći iznos franšize, niža ti je cijena Kaska!

Što ako je šteta manja od odabranog iznosa?

Izabrana franšiza npr. 200€ određuje tvoj udio u plaćanju štete na vozilu, bez obzira je li oštećenje do 200€ ili veće. Za iznose iznad odabrane franšize, Allianz će pokriti sve troškove popravka ili čak punu vrijednost vozila ako je to potrebno.
Informativni izračun

Koliko otprilike košta kasko osiguranje?

Kasko je kao da imaš superjunaka koji štiti tvoj motor ili automobil od svih nezgoda. I koliko taj superjunak košta ovisi o godinama vlasnika, vozilu i pokriću.

Renault Clio

Renault Clio
2018. / 55kW

već od 30,32 €/mj. 228,44 kn/mj.
Volkswagen Golf 7

Volkswagen Golf
2018. / 78 kW

već od 39,64 €/mj. 298,66 kn/mj.
Škoda Octavia

Škoda Octavia
2020. / 81 kW

već od 42,08 €/mj. 317.05 kn/mj.
Prikazana je informativna cijena osiguranja vozila različitih snaga sa serijskom opremom. Cijena se odnosi na osiguranje ugovoreno na godinu dana i plaćanje virmanom. Cijena ovisi o osiguravatelju, opremi vozila i snazi vozila.

Što je pokriveno, a što nije?

Kasko osiguranje ti pruža zaštitu od šteta i gubitaka koji mogu nastati zbog različitih situacija od lošeg vremena do totalke na vozilu.

🛟

Kasko ti pokriva

Čak i ako si kriv za sudar, mi ćemo ti pokriti troškove popravka vozila. Ako nemaš Kasko osiguranje, ti ćeš morati pokriti troškove svih oštećenja na vozilu oštećenom u sudaru.

🛟
😊

Kasko osiguranje ti pokriva sve

Iako postoje slučajevi kada ti kasko osiguranje ne može pokriti štetu, na primjer, ako ne prijaviš nesreću policiji odmah nakon što se dogodi ili ako je nesreća uzrokovana pod utjecajem alkohola, opijata i slično.

Pri punoj šteti pokrivamo ti vrijednost vozila u cijelosti

Prve dvije godine kaska pri totalnoj šteti tvog vozila imaš pokriće koje će pokriti vrijednost vozila u cijelosti i to uvijek mozeš dodatno ugovoriti.

Sve što zeliš znati

Često postavljana pitanja o Kasko osiguranju vozila

Ovdje ćemo ti donijeti sve odgovore na često postavljana pitanja o Kasko osiguranju tvog vozila.

Sigurnost na prvom mjestu

Osiguranje je jednostavano s našim SuperMoćima

Transparentna kupovina bez skrivenih troškova i nejasnoća!

Plus

Transparentna kupovina bez skrivenih troškova i nejasnoća!

U današnjem svijetu osiguranja, često se susrećemo s nejasnim uvjetima i skrivenim troškovima, mi smo odlučili postaviti nove standarde i pružiti svima iskustvo koje je potpuno transparentno. Želimo da imaš potpunu sliku o tome što dobivaš i koliko to košta. Stoga smo napravili sveobuhvatan pregled naših usluga i polica osiguranja, tako da možeš jasno razumjeti pokrivenost, uvjete i cijene.

Plus

Digitalna obrada štete, bez velike papirologije!

Plus

Digitalna obrada štete, bez velike papirologije!

Želimo ti olakšati postupak obrade štete. Zato imamo digitalnu prijavu štete putem aplikacije, s minimalnom papirologijom.

Plus

Isplata štete već unutar 2 radna dana

Plus

Isplata štete već unutar 2 radna dana

Naša štoperica broji jednu od najbržih isplata u industriji, a nekada smo čak uspjeli izvršiti isplatu unutar nevjerojatnih 2 sata! Nema potrebe da čekaš i gubiš vrijeme - nastojimo ti pružiti što bržu i efikasniju uslugu.

Plus

Pravimo razliku kao dio Allianz obitelji

Korisnička podrška sa pet zvijezdica

Plus

Korisnička podrška sa pet zvijezdica

Kada se obratiš našoj agenciji za osiguranja, dočekat će te ljubazni i profesionalni agenti koji su obučeni da ti pruže najbolju moguću podršku. Bilo da trebaš pomoć pri odabiru odgovarajuće police osiguranja, imaš pitanja o pokrivenosti ili trebaš prijaviti štetu, naši stručnjaci će te s ljubaznošću i strpljenjem voditi kroz svaki korak.

Plus
Uživajte u osiguranju bez stresa

Brzo i jednostavno osiguranje. Bez komplikacija!

Zatraži super ponudu

Trebaš procjenu troškova ili detalje o osiguranju? Naša ekipa će te kontaktirati na tebi najdraži način.

Nazovi nas

Bilo da trebaš samo prijateljski glas ili dodatne informacije, naši licencirani agenti su uvijek spremni pomoći.

Nazovi odmah

Bez dosadnih mailova i SMSova samo besplatne ponude.